Telefon
31 66 86 91

houzz.dk anmeld-haandvaerkere.dk plus.google.com facebook.com

Om MCR Byg

Jeg er uddannet tømrer i april 2008. Her startede op med at bygge typehuse, og kom efterfølgende i gang med ståltage. Mellem de store projekter har jeg lavet en masse små projekter som fx. skift af døre, gulve og vinduer.
I 2009 tog jeg grundforløbet som VVS for, at lære at svejse og få lidt forstand på jern og metal. Jeg har aldrig været sart med mit arbejde og har altid gerne ville prøve lidt af hvert. Jeg har arbejdet som karl på en fårefarm, arbejdet med malkekvæg, og er tidligere elitegymnast, samt uddannet træner/instruktør for unge drenge og piger fra 6 år og op til 30 år.
Da jeg ønskede at udvide min viden, besluttede jeg mig for at tage bygningskonstruktøruddannelsen januar 2010, og blev færdiguddannet juni 2014.
Jeg startede med at få job som byggeleder på Langelinje skolen i København, hvor jeg stod for plan og styrring samt kvalitetssikring. Jeg kunne ikke affinde mig med, at alt gik ud på kvantitet frem for kvalitet og startede bl.a. derfor op som selvstændig tømrer d. 13-11-2014, og kunne ikke drømme om, at arbejde på andre måder. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten. Jeg bryder mig ikke om en rodet byggeplads, og arbejder med min faglige stolthed, så kunden altid er i trygge hænder.